miércoles, 29 de septiembre de 2010

SUSO.....MANDAME O COMENTARIO DO PARTIDO PARA PUBLICALO

Esto está moi parado. Suso necesito o comentario do partido para publicalo...e tamén algunhas fotos si é que as sacades..Temos que darlle vidilla a este blog nós porque Huntelaar está desaparacido informáticamente....Así que espabilar coño

lunes, 20 de septiembre de 2010

PRIMEIRO PARTIDO: RAS DE RAS 4 -- BERGANTIÑOS 2

Crónica de Suso Villar:
Xa estamos outra vez na liga temporada 2010-2011,estamos en segunda division na liga de Santiago.
O primer partido tocounos xogar en Milladoiro contra o Ras de Ras partido as 5;30 da tarde con un sol como se di de c........lo e un campo de area duro como uha pedra.
Comenzamos o partido e os 5 minutos poñiasenos as cousas de cara un debutante Nacho marcaba o 0-1 pouco nos iba a durar a alegria xa que no minuto 10 empataban o partido. No minuto 35 nuha xogada moi rapida marcanos o segundo 2-1. Asi fomos o descanso.
Comenzamos o segundo tempo apretando para empatar pero foi na contra dun corner o noso favor que se puxeronse co marcador 3-1, pero no minuto 30 penalti a Milito que materealizou Cheli puxemonos 3-2 intentamos anivelar o partido.
No minuto 40 marcan o definitivo 4-2