sábado, 30 de noviembre de 2013

VETERANOS TOURO 5 BERGANTIÑOS 5

Mais ben don partido de futbol parecia un de futbol sala  polos tantos que se marcaron nada mais que dez goles eso si cinco para os de Touro e cinco para os de Carballo.
Cos xogadores xustos o Bergantiños desplazabase a Touro para xogar contra o equipo local.
o adestador luciano contento co resultado
Gran partido de Braian que marcaba para o Bergantiños catro tantos, hay que felicitar os once xogadores que o deron todo para sacar un valioso punto ben merecido para os de carballo.

domingo, 24 de noviembre de 2013

BERGANTIÑOS 0 ARZUA VETERANOS 1

Gran  partido en carballo  entre o bergan e o arzua de veteranos dous equipos que se coñezen moi ben xa que se levan enfrentado moitas veces na liga de santiago.
O resultado puido decantarse par  un lado como para o outro pero nesta ocasion foron os de arzua quenes se levaron os tres puntos en xogo para o seu casilleiro.
En canto o partido a primeira parte foi dominio do bergantiños que tubo nas botas de bernardo ,braian e milito ocasios suficientes para adiantarse no marcador pero a sorte aliabase co equipo visitante,na segunda parte todo cambiaria o arzua veuse encima do equipo do bergantiños ,eran un aluvion que o equipo local iintentaba parar pero no minuto 35 o arzua marcaba o gol da vitoria  .  bernardo presionando o xogador do arzua

domingo, 17 de noviembre de 2013

PIÑAN VETERANOS 3 BERGANTIÑOS 5

Gran partido do Bergantiños en Boqueixon ante o Piñan onde derrotou o equipo local por un contundente  5-3  con esta victoria os de Carballo ganan dos partidos consecutivos e salen dos postos de descenso .
os goles foron de Milito 2 e Braian 3.

Pos Equipo Puntos P.J. P.G. P.E. P.P. G.F. G.C.