jueves, 29 de noviembre de 2012

PROXIMO PARTIDO PUEBLA - BERGANTIÑOS

O proximo sabado o bergan desplazarase A Pobra do Caramiñal para enfrentarse o equipo da localidade ocupa a terceira plaza da clasificacion con dous partidos menos sin duda o equipo carballes tera un duro oso que roer.

RIVER SILLEDA 2012

O sabado o Bergantiños tuvo que desplazarse a terras oleiras concretamente a Buño para enfrentarse o River Silleda equipo que chegou a terras bergantiñanas ca intencion de arañar algun punto e asi o fixo no ultimo minuto acadaria o empate despois de sacar uha falta. Adiatabase o bergan no minutp 80 por un gran gol por toda a escuadra de Cheli todo parecia que o resultado non iva a moverse pero o Silleda acadaba o empate no minuto 92 non foi un partido bonito pero foi moi disputado era importante para ambolos dous equipos xa que tanto o Silleda como o Bergan estan en postos de descenso.

jueves, 22 de noviembre de 2012

PROXIMO PARTIDO BERGANTIÑOS - RIVER SILLEDA

Partido importantisimo para o bergantiños xogase contra o ultimo clasificado da liga pero non se pode confiar o bergan ten que ir a por todas e imprescindible ganar o partido contra un rival directo pola permanencia.

trigo e javier
Erros defensivos fixeron que o Bergantiños non trouxera nigun punto das terras do barbanza ,empezou xogando ben o bergan o equipo local non creaba demasiado peligro, marcaria no minuto 35 empataria Landeira antes do descanso na reanudacionno minuto 75 de novo Landeira adiantaba o bergantiños 1 - 2  tres minutos mais tarde empataba o equipo de boiro no minuto 83 adiantase o equipo local 3 -2 que volveria a marcar no 87 era o 4 -3  Julio marcaria o terceiro gol do bergan  no tempo de desconto resultado final        4  - 3  favorable a Muebles Guadalupe de Boiro.

viernes, 16 de noviembre de 2012

PROXIMO PARTIDO MUEBLES GUADALUPE - BERGANTIÑOS

Este sabado o Bergantiños desplazarase a Boiro o campo no cal foise xogar o primeiro partido da liga e no que o bergan fixera o tres primeiros puntos ante o Recreativos Barbanza .

O PRESIDENTE FALANDO ANTES DO ENCONTRO
O Bergantiños impuxese en Carballo o Tourline Express de Boiro por 2 - 0  no partido de veterans da liga de Santiago. O encontro foi disputado nas Eiroas en Carballo ante un gran equipo eles tuberon o xogo e o Bergantiños tubo a sorte de meter os goles  .O primer gol saque en largo de Alberto hacia a posicion de Milito centra e Landeira marca o 1 - 0  asi acabaria a primeira  mitade. No minuto 80 o saque dun corner Milito acadaria o 2 - 0 difinitivo ,  gran partido dos de Boiro que viñeron a Carballo para levarse os tres puntos esta vez a sorte decantouse polos de Carballo , o Bergantiños fixo un partido moi serio e o cancerbeiro Oscar fixo un gran encontro con duas grandes paradas e atallou un penalti no minuto 82 que supoñia o 2 -1 para os de Boiro en definitiva o bergan non sae dos postos de descenso pero aproximase os outros rivales.