martes, 30 de octubre de 2012

BERGANTIÑOS 2 TORDOIA 5

O bergantiños non da entrado na competicion ,volveo a perder na casa esta vez contra o Tordoia , moito ten que mellorar para non pasar apuros nesta categoria nestes momentos ocupa posicions de descenso ,o proximo sabado desplazarase a Santan Comba un partido moi dificil, intentara sacar algun punto positivo.

TALLERES VENTOSA 7 BERGANTIÑOS 1

A EXPEDICON DO BERGANTIÑOS NA CEA DA ASOCIACION TRIGO,VILA,JAVIER E SUSO.

Creo que pouco temos que decir de este partido os de Agolada arrollaron o Bergantiños ,empezouse ganando pero como di a cancion do grupo carballes Xocaloma "pero un soño foi un soño"
A parte do partido o Bergan ten que levantar a moral xa que solo se perderon tres puntos.

TALLERES VENTOSA - BERGANTIÑOS

No proximo partido o Bergantiños desplazarase outra vez a terras pontevedresas, concretamente o concello de Agolada  a 15 kilometros de Lalin vai ca consigina de traer para Carballo os tres puntos, e que de non ser asi meteriase en postos peligroso, asi que mañan todos concentrados.

BERGANTIÑOS 1 PEÑA NAVEGANTE 2

Tres puntiños que se foron de Carballo pa terras santiaguesas a recompensa de traballo do minimo esforzo que a Peña Navegante soupo a proveitar para sacar tres maravillosos puntos.

luciano e trigo preocupados pola mala sorte do equipo
bergantiños - peña navegante
bergantiños  - peña navegante
Poñianse ben as cousas para o equipo visitante xa que no minuto 20 un dos centrales do bergan fai un penalti claro o dianteiro da Peña Navegante marcaban 0 - 1 asi foise o descanso sin mais oportunidades para ambos equipos , na  reanudacion  os tenicos do bergan  Luciano e Trigo adiantaron lineas asi que no minuto 15 Landeira acadaria o empate,o bergan seguiu atacando e Landeira ,Bernardo e Milito tuveron oportunidades para adiantarse no marcador pero erraon o tiros, no minuto 70 expulsarian a Diego por doble tarxeta amarela os visitantes non perderon aportunidade de atacar a porteria de Oscar, corria o minuto 85 despois duha falta marcaria o equipo visitante poñianse 1  - 2  o bergan ainda tuvo uha ultima oportunidade de empatar pero o dianteiro fallou.O bergan mereceo mais neste encontro pero como o futbol e futbol ai que coller animos para ir o proximo sabado con ganas a Agolada.

domingo, 7 de octubre de 2012

KUBOS LALIN 2 - BERGANTIÑOS 2

O Bergantiños desplazabase a terras  pontevedresa do cocido a Lalin e trouxo un sabor agridulce polo resultado xa que as miras era ganar o partido e traer os tre puntiños pa terras bergantiñanas.
O partido poñianse ben para o berga xa que no minuto 20 Nacho despois dun cabezazo de Landeira o largueiro acadaba o 0 - 1 para os carballeses apartir do gol o Lalin empezouse a crecer e no minuto 40 acadarian o empate ,asi foise o descanso do partido na reanudacion os 10 minutos o Lalin marca o 2 - 1 a partir de  ese minuto solo un equipo no Anxo Cortizo foi o bergantiños ocasion tras o casion pero erravanse todas oportunidades de gol oportunidades claras de Landeira , Milito e Julio tuvo que ser Bernardo no minuto 85 que empataria o partido despois dun disparo axustado o pau esquerdo do porteiro do Lalin. Merecio mais o bergan da salida a Lalin . Polo menos o Bergantiños sigue sumando puntos que o final da tempada poden dar a salvacion para manterse na categoria.

Equipo Puntos P.J. P.G. P.E. P.P. G.F. G.C.

PROXIMO PARTIDO: KUBOS LALIN - BERGANTIÑOS

No proximo partido desplazaremos a terras pontevedresas concretamente a terra do cocido a Lalin en contra de Kubos Lalin equipo que non ganou ningun partido o bergan ten que ir polos tres puntiños.

DIA SABADO  6 OCTUBRE
KUBOS LAIN  -  BERGANTIÑOS
CAMPO ANXO CORTIZO (LALIN)

lunes, 1 de octubre de 2012

BERGANTIÑOS 1 BERTAMIRANS 1

Partido disputado nas Eioas en Carballo en frente dous equipos recien ascendidos da 1º polo tanto conocianse moi ben o saldo estaba a favor dos de Bertamirans xa que o ano pasado ganaran os dou partidos.
O partido empezou tocando o balon os dous equipos,o Bergantiños tubo a primeira ocasion no minuto 12 cara a cara Landeira co porteiro visitante e falla , no minuto 18 outro balon largo que o dianteiro do bergan tira e saliou rozando o pao no minuto 28 Diego tiralle as mans .
Minuto 30 de partido marcan os de Bertamiras un bonito gol que nada pudo facer o prteiro local Oscar
o Bertamirans a raiz do gol empezou a tocar mais o balon e facia contrataques moi peligroso asi terminaba a primeira parte .
BERGANTIÑOS -BERTAMIRANS
BERTAMIRARNS

LUCIANO E TRIGO
O BERGAN BUSCANDO O EMPATE
Tras o descanso os tenicos do bergan Trigo e Luciano subiron o equipo empezaron acorralalos na sua area pero o balon non queria entrar, puxeso uha defensa de tres e incorporouse un diantiro mais ,corria o minuto 85 falta cometida a Landeira saca magistralmente Diego e metea no fondo da porteria visitante o berga acadaba o empate moi merecido .