Fotiños da celebracion dos componentes da plantilla do Bergantiños polo ascenso acadado nesta tempada 2011 - 2012 a 1º division A da liga de Santiago.

EDITADO PO LA VOZ DE GALICIA EN CARBALLO

fútbol veterano

El Bergantiños logra el ascenso a la Primera División A de Santiago

2 votos
El Bergantiños Instalaciones Tasende cerró la temporada con un triunfo ante el Sionlla (1-3) y la liga de fútbol veterano de Santiago, por lo que consiguió el ascenso a Primera División A.
Los tantos que remontaron el gol inicial de los locales fueron obra de Landeira (2) y Julio Casal.
El conjunto carballés lleva dos temporadas ascendiendo. La pasada de Segunda a Primera B y ahora a la Primera A de la categoría compostelana. La plantilla está formado por Charli y Óscar, porteros; Nacho, Fariña, Alberto, Suso, Luciano, Roel y Villar, defensas; Vila, Diego, Leo, Javier, Jorge, Pepe y Roberto, medios, y Julio, Carlos, Milito, Bernardo, Moncho y Cheli, delanteros. Como entrenador está Jorge Cotelo, y el presidente es José Antonio Vila.
El Bergantiños InstalacioneTasende finalizó en la tercera plaza de la clasificación. Ganó 15 partidos, empató 9 y perdió 6. Consiguió marcar 63 goles y encajó 53. Los integrantes de la plantilla del Bergantiños Instalaciones Tasende Los integrantes de la plantilla del Bergantiños Instalaciones Tasende.

martes, 22 de mayo de 2012

SIONLLA 1 - BERGANTIÑOS 3 XA SOMOS DE 1º A

DE PRIMERA OE,OE,OE,OE DE PRIMERA OE,OE,OE,OE DE PRIMERA OE,OE,OE,OE................................................XA SOMOS DE PRIMEIRA AAAAAAAAA

Bergantiños celebrando o ascenso en Sionlla
Xa somos equipo de 1º A para o ano que ben, ganamos a domicilio o Sionlla por un contundente  1 - 3  goles de Carlos Landeira dous tantos e Julio Casal o terceiro, gran partido do Bergan en Sionlla foi polo partido desde o inicio solo lle valia ganar para acadar o ascenso e asi o fixo conseguio o ascenso tan esperado por todos os integrantes da plantilla do Bergantiños da liga de Santiago       NORABOA A TODOS POLO GRAN TRABALLO QUE  FIXEMOS  NA  TEMPADA  2011 - 2012.
Este ascenso queremos adicarllo a  LUCIANO.

Plantilla do Bergantiños   2011-2012
Porteiros; Charli e Oscar
Defensas: Nacho, Fariña, luciano, Roel, Alberto, Suso e Villar.
Centro-Campistas:Pepe, Diego, Vila, leo, Cotelo, Roberto e Javier
Dianteiros :Cheli , Bernardo, Julio, Landeira, Milito e Moncho

viernes, 18 de mayo de 2012

PROXIMO PARTIDO SIONLLA - BERGANTIÑOS

Chegou o final da tempada temos o partido mais importante da mesma dependemos de nos mesmos para ascender de categoria, en frente vamos a ter un rival que se xoga o descenso a nos solamente nos vale ganar por eso temos que ir moi concentrados desde o primer minuto de partido.

PROXIMO PARTIDO
SIONLLA - BERGANTIÑOS
DIA 19 DE MAIO
HORA 17.00 TARDE
SAIDA 3.00 TARDE
LUGAR VILLARROMARIZ ( SIGUEIRO ) A GRAVANXA o chegar a centro de SIGUEIRO a esquerda  a 4 kilometros hacia PORTO AVIEIRA.

BERGANTIÑOS 2 - MIGUEZ CUTRIN E CORES 1

Partido de poder a poder o visto nas eiroas o Bergantiños tiña que sacar os tres puntiños para meterse entre os catro primeirors da clasificacion para ter opcions de ascenso de categoria e os Miguez Cutrin e Cores para sentenciar a categoria e non pasar apuros na ultima xornada a sorte aliouse co bergan o equipo visitante errou un penalti e tirou un tiro o poste ,  o bergan tubo ocasios para sentenciar o partido por mediacion do goleador da tarde Carlos Landeira.
BERGANTIÑOS -   MIGUEZ CUTRIN E CORES
EUQUIPO DO MIGUEZ CUTRIN E CORES EN CARBALLO
GRAN PARTIDO DE OSCAR
Minuto 15 landeira centro o balon por raso e un do equipo visitante marca en propia meta,no minuto 25 carreira de Landeira e acada o   2 - 0 parecia poñerxe as cousas ben encaminadas para o bergan pero no miuto penalti a favor do Miguez Cutrin que parou magistramente o cancerbeiro Oscar no minuto 65 o equipo visitante acortaria distancias nuha contra dun saque de esquina a favor do bergan e no minuto 38 pudo empatar o partido os Miguez Cutrin e Cores pero o tiro do dianteiro iria o poste ,asi pos partido moi reñido en Carballo contro un gran ribal como foi Miguez Cutrin e Cores  a sorte esta vez aliouse cos de Carballo.

miércoles, 9 de mayo de 2012

PROXIMO PARTIDO BERGANTIÑOS - MIGUEZ CUTRIN E CORES

Proximo partido en Carballo contra o equipo de Cacheiras outra final solamento nos vale a victoria  para asi ter opcions de ascenso no partido de ida o Bergantiños ganara 1 - 3 pero non nos podemos fiar do resultado o equipo de Migez Cutrin estase a xogar o descenso de categoria.O bergan ten que estar pendiente dos outros resultado xa que non depende de se mesmo para o ascenso.

BERGANTIÑOS 0 -- SPORTING PUEBLA 0

Non pudo ser, non se pudo acadar a victoria pese a que o equipo o intentou con todas as súas fozas. As defensas de ambos equipos impuxeronse as delanteras e a penas houbo ocasións de gol. Os porteiros non se tuveron que empregar a fondo porque as defensas sobraronse e bastaronse para neutralizar o xogo dos contrarios. O Bergan intentouno unha e outra vez pero entre o porteiro deles que xogaba de líbero e a defensa, desbarataron todos os intentos. De todos os xeitos o resultado e moi positivo porque se acadou un punto frente o lider e futuro campión do grupo. Se o Bergan non tivera tantas baixas, eu polo que vin no campo, podiamos estar a falar de outra cousa. Bó partido de todos en xeral, lástima a cagada o árbitro o final.