domingo, 29 de abril de 2012

BERGANTIÑOS 4 - ARZUA 0

IMAXENES DO PARTIDO
BERGANTIÑOS   -  ARZUA

Gran partido do Bergantiños o sabado en Buño partido vital para seguir tendo opcions de subir de categoria pola contra o Arzua viña ca intencion de sacar algo positivo para sair dos postos de descenso.
Pronto marcaria o bergan por medio de Carlos Landeira o  1 - 0  asi se iria o descanso do partido na ranudacion saque de esquina sacado magistralmente por Cheli e Alberto dun gran testarazo acadaba o           2 - 0 o equipo do Arzua non vaixou as mans hasta que Cheli e Julio Ccasal fixeron o tiki - taka que finalizaba co gol de Julio finalizando o encontro Moncho Bardanca marcaria o  4 - 0 definitivo polo tanto seguimos a estela dos postos de privilegio para soñar co ascenso de categoria.

miércoles, 18 de abril de 2012

PROXIMO PARTIDO : BERGANTIÑOS - ARZUA

Proximo partido entre o Bergantiños e Arzua encontro importantisimo para seguir con opcions de ascenso no partido de ida o bergan ganara 0 - 1 pero non temos que confiarnos , teremos que ir xogar a buño para despois poder ver tranquilos o Barcelona - Real Madrid.

MOMO SAN PEDRO 2 - BERGANTIÑOS 4

SONRRISA PICARA DE CHELI DESPOIS DE MARCAR TRES GOLAZOS.
COMENZO DO PARTIDO DO MOMO SAN PEDRO - BERGANTIÑOS

Nos desplazamos a las tierras del Ulla bajo la mirada Dominando el Valle del Ulla se encuentra el legendario Pico Sacro, fuente de numerosas leyendas y cuentos populares.
Según la leyenda recogida en el Códice Calixtino, que relata la llegada del cuerpo del apóstol a Galicia, allí vivía una reina, la Raiña Lupa, personaje mítico aliada de los romanos. Los discípulos del apóstol que llevaban su cuerpo para ser enterrado en el Campus Stellae (Santiago de Compostela), le pidieron un carro y bueyes. La reina los mandó al Pico Sacro para que el dragón y los toros bravos que allí había acabaran con ellos.
Cuando estaban a punto de morir los apóstolos se arrodillaron y empezaron a rezar, consiguiendo matar al dragón y hacer mansos a los toros.
Viendo este milagro la reina decidió convertirse al cristianismo.

VISTAS DESDE O PICO SACRO

Despois dun pouquiño de historia que nos vai moi ben a todos , parece que o partido segun o resultado foi facil pero non foi asi a victoria foi moi traballada tubemos afortuna de que os 6 minutos Cheli abria o marcador despois duha gran xogada de Milito pola parte dreita pase da morte e gol de Cheli que marcaria nos minutos 15 e 18 do primer tempo foi hant-tri o balon que trouxo foi o do Bergantiños o cal teran que xogar o sabado que ben ,no minuto 25 outra carreira de Milito pase da morte e Diego marca o 0 - 4 o Bergan empezouse a relaxar un pouco os do Momo San Pedro empezaron a presionar o equipo visitante nos minutos 5 da segunda mitade acortaban distancias 1 - 4 empezaronse animar e no miuto 25 marcarian o 2 -4 o Bergan tubo que poñerse o buzo de faena e aguantar os ataques do equipo local o bergan aguantou moi ben o resultado, tres puntiños que viñeron para carballo.

martes, 10 de abril de 2012

PROXIMO PARTIDO MOMO SAN PEDRO - BERGANTIÑOS

Porximo partido desplazaremonos a San Pedro de de Ribadulla a xogar contra o Momo San Pedro penultimo clasificado na liga, equipo que ascendio co Bergan o pasado ano temos que ir centrados no partido e intentar traer o tres puntiños.

SABADO DIA 14 DE ABRIL
MOMO SAN PEDRO - BERGANTIÑOS
CAMPO DE AIRIÑOS (SAN PEDRO DE RIBADULLA) CARRETERA DE OURENSE ANTES DE CHEGAR A PUENTE - ULLA.

BERGANTIÑOS 3 PEÑA NAVEGANTE 1

QUEREMOS DARLLE A BENVIDA A BERNARDO DESPOIS DA DURA LESION QUE TUBO.
DOUS EXPETADORES DE LUXO O SABADO NAS EIROAS ANTONIO E MANOLO TRIGO.
CARLOS LANDEIRA AUTOR DO 3º GOL.

Gran partido nas Eiroas entre o Bergantiños e a Peña Navegante o equipo visitante viña a polos tres puntos a Carballo, e a verdade que empezou ben o partido para eles xa que no minuto 20 poñianse por diante no marcador, pero o Bergantiños soupo reacinar moi pronto era o minuto 40 cando Cheli magistralmente saca uha falta directa e acada o empate asi foron o descanso do partido na reanudacion o Bergan estaba mellor asentado no campo e empezou a ter varias ocasions e no minuto 30 adelantase o Bergan por mediacion de Milito, carreira galopante levandose a varios contrarios e dun tremendo dereitazo marca o segundo gol pra o equipo Carballes des pois de varios ataques do equipo visitante que afortunadamente parounas o porteiro Oscar, sentenciaba 3 - 1 Landeira con uha xogada personal caneando a defensa e o porteiro visitante.