jueves, 29 de marzo de 2012

OUTES DEPORTES CASAIS 2 BERGANTIÑOS 0

Era un partido importante para as aspiracions do bergan, tanto para non perder os postos de ascenso como para non meterse na pelea do descenso, por eso que era un partido importantisimo pero non pudo ser, os de Carballo visitaron Outes e regresaron co as mans vacias , ahora toca loitar para salvar a categoria .

PARTIDO ENTRE BERGANTIÑOS - BERTAMIRANS

O proximo sabado desplazaremonos a Serra de Outes a xogar contra o equipo desa localidade nestes momentos ocupa plazas de descenso, en Carballo perdera 2-0 e foi un dos equipos que deixou un bo sabor de boca xa que xoga moi ben o futbol por eso o Bergantiño ten que ir moi centrado para sacar algun punto e traelo para Carballo.

proximo partido dia sabado 17 de marzo Outes Deportes Casais - Bergantiños hora 18.00 tarde
salida 16.30campo o Cochido (Serra deOutes)

lunes, 12 de marzo de 2012

BERGANTIÑOS 2 BERTAMIRANS 5

DESILUSION NO BANQUIÑO DO BERGANTIÑOS TRAS A DERROTA.

Gran transpes do Bergantiños nas Eiroas ante uns dos candidatos o ascenso a 1º division A da liga de Santiago.
O sabado pasado o Bergantiños perdia en Carballo ante un fiel candidato o ascenso de catagoria o Bergan tiña que puntuar para non que dar descolgado dos postos de arriva da tabla clasificatoria ganando poñeriase apuntos co Bertamiras pero non pudo ser o equipo visitante veo a Carballo ca consigna clara o de levarse os tres punto e asi foi marchou con tres puntiños moi importantes para as suas aspiracions de ascender de categoria.
O partido comenzou ben para o equipo visitante xa que no minuto 25 un tremendo disparo desde fora da area marcaba o 0 - 1 no minuto 35 penalti a Julio Casal que materealiza Diego era o 1 -1 asi foise o descanso as espadas estaban en alto , o Bergan tubo na 1º mitade varias ocasions de adelantarse no marcador pero o porteiro visitante tiña a sua tarde de gloria.
Comenzaba a segunda parte atacando o Bergan os de Bertamirans facian contrataques moi peligrosos , no minuto 15 saque de esquina a favor do equipo visitante e marcarian o 1 -2 poñianse as cousas mal non merecian estar ganando era a primeira vez que se achegaban a porteria do Bergan , no minuto 20 dabanos a puntilla marcando o 1 -3 ahi acabouse o partido eles xogaban comodos e marcaron dous goles mais, no minuto 45 Milito marcaria o difinitivo 2 - 5 a favor do Bertamirans.

CARCACIA 0 -- BERGANTIÑOS 0

Quero destacar a todo o equipo do Bergantiños polo gran esforzo que fixo.

Fomos xogar a Pazos cerca de Padron contra do Carcacia equipo que ocupa a ultima plaza da clasificacion da 1 - b da liga de Santiago.o Bergantiños iva ca intencion de traer os tres puntos para Carballo e asi comenzou o partido atacando e indo polo equipo contrario, no minuto 10 Carlos Landeira marcaria un gol que o colexiado anula e que os xogadores do Bergan discutiron acarreando asi duas tarxetas amarillas. o Bergan seguia atacando pero outra discusion co arbitro sacalle a segunda tarxeta o xogador do Bergan e o equipo visitante queda con dez xogadores era o minuto 15 seguidamente uha falta moi discutida a favor do Carcacia outra tarxeta amarilla e outro xogador do Bergan pa ducha corria o minuto 18 da primeira parte e o Bergan quedaba con nove xogadores, poñiase o partido moi costa arriva para conseguir algo positivo pero asi saliu a garra Carballesa luchouse como o gato panza arriva o Bergantiños defendia ben a sua area e facia contra ataques moi peligrosos no minuto 30 Milito pudo adelantar o Bergan pero o tiro saliu fora por moi pouco, na segunda mitade gol fantasma que os xogadores visitantes decian que entrara medio metro pero o colexiado no considerou asi o Carcacia atacaba con moitos xogadores pero entre a defensa moi ben colocada con axuda dos medios e o portero desvarataban as ocasions.
quero mencionar que o colexiado da contienda non tuvo uha boa tarde , e decir que os xogadores do bergantiños fixeron un gran esforzo no encontro conseguiron un puntiño que sabe a victoria.